Drukwerk bij overlijden

Na het verlies van een dierbare wenst u graag familie, vrienden en kennissen in te lichten aan de hand van een rouwbrief. Ook tijdens de afscheidsceremonie of nadien kan er indien gewenst gezorgd worden voor een gepersonaliseerd kaartje of bidprentje. 

Rouwcentrum De Meyer verzorgt de uitvaart van A tot Z, waaronder ook het drukwerk bij een overlijden. Wij overlopen samen met u wat er nodig is en welke informatie er dient vermeld te worden. Dit kan persoonlijk opgemaakt worden naar de wensen van de overledene.

Welke informatie wordt er op de rouwbrief vermeld?

Bepaalde informatie is van belang om de ontvangers correct in te lichten bij een overlijden, zoals de naam van de overledene, datum van geboorte en overlijden, … Daarnaast is er nog ruimte voor een gepersonaliseerde toets. Denk maar aan een gedicht, een uitspraak, tekeningen van (klein)kinderen, …

Aangeraden/officiële informatie op drukwerk bij overlijden

Optionele toevoegingen bij een overlijdensbericht

Uiteraard is alles bespreekbaar en personaliseerbaar. Wij nemen de tijd om met u te overlopen wat uw wensen zijn. Indien u graag iets op voorhand aftoetst kan u ons altijd contacteren.

DRUKWERK VOOR DE HERDENKINGSCEREMONIE

Tijdens de herdenkingsceremonie kunnen wij ook aangepast drukwerk voorzien. Een bidprentje of aandenken wordt nog steeds geapprecieerd en kan dienen als een klein aandenken aan de overledene.

Er kan ook een rouwregister voorzien worden tijdens de ceremonie of laatste groet, om mooie herinneringen of troostende woorden neer te pennen voor de familie. Dit kan ook online gebeuren onder het rouwbericht van de overledene.